Cirkusskolen

Fortell historier med hele deg! Bergens første sirkusskole startet med stor suksess i 2011, og vi har siden den gang undervist barn, ungdom og voksne fra hele Bergen, og har flere år vært med under barnas festspillprogram!

 

Snart semesteroppstart på Cirkusskolen! Vi har første oppmøte i uke 5 (overgangen jan-feb).

Vi holder til i Kanalveien 90. Står du utenfor låste dører, uten mulighet til å komme deg inn? Send en melding til 94144089 (Ariel).

På sirkusskolen trener vi luftakrobatikk, balanse/line, sjonglering, akrobatikk og klovnerier. Dette er et utrolig spennende opplegg satt sammen av søstrene Jeanette og Jasmine Smørdal som er fra noe så sjeldent som en ekte norsk sirkusfamilie, med hele livet som fartstid fra sirkus! De har også med seg flinke assistenter. 

Trenger du å snakke med noen i administrasjonen på cirkusskolen, kan du sende en epost til [email protected].

 

Lurer du på noe om undervisningen? Se vår FAQ.

Ønsker du å drive med både teater og cirkus? Teateret rekrutterer innimellom cirkusskolens elever til sine teaterforestillinger, og elevene har også en eksklusiv tilgang til auditions teateret avholder når stykker skal settes opp – så her er mange spennende muligheter for de som ønsker å utvikle seg. 

Grupper

Cirkusskolen er delt inn i grupper etter nivå alder.

Lilleputt = Vi trener på fem elementer de første fem ukene av kurset. De påfølgende
ukene øver vi på elementet som elevene selv har valgt å spesialisere seg i.

Nybegynnere = første semester på Cirkusskolen. Vi trener på fem elementer de første ukene av kurset. De påfølgende ukene velger elevene selv hvilket element de ønsker
å spesialisere seg i.

Viderekomne/øvet = Elever som tidligere har gjennomført minimum ett semester med Cirkusskolen. Elevene velger selv hvilket element de ønsker å spesialisere seg i
fra start.