Cirkusskole høsten 2024

Velkommen til registrering av plass på cirkusskolen for våren 2024. Først av alt; så kjekt at du ønsker å være en del av Cirkus Balance sin sirkusskole høsten 2024!
Du skal nå lese all informasjon under. Når du går videre til registrering på neste side bekrefter du at all informasjon er lest og vilkår godtatt. Vi gleder oss til enda ett semester hvor vi sammen kan utvikle oss, knytte nye vennskap og lage gode cirkusopplevelser.

Vi holder til i Kanalveien 90. Står du utenfor låste dører, uten mulighet til å komme deg inn? Send en melding til 94144089 (Ariel).

Nytt for høsten:
Fra høsten vil oppsettet på sirkusskolen være noe endret. Om du ikke har gått på vår sirkusskole tidligere, melder du deg på «nybegynner» og riktig alder. Om du har gått hos oss tidligere velger du kurs utfra hvilke gren du ønsker å trene i (og alder). Vi har fire ulike grener du kan velge, de er:

– Trapes og ring
– Akrobatikk, contortion og handstand
– Tissue, tau og hammock

Voksenkursene vil få mulighet til å teste ut grener, før man velger fordypning.

På denne måten vil kursene bli mer tilpasset og tilrettelagt for grenene man ønsker å trene i. Det er også selvsagt mulighet for å melde seg på flere kurs om man ønsker det.

Audition:
Betalt semesteravgift gir eleven rett til å stille på audition til våre oppsetninger. Vi kan ikke garantere at alle som ønsker det får prøve seg i en produksjon, men motivasjon og forberedelser vektlegges sterkt.

Ordensregler:
Cirkusskolen forbeholder seg retten til å vurdere den enkelte elevs motivasjon og vil kunne oppheve elevens plass ved teaterskolen innen de første tre ukene med undervisning. Dette er med hensyn til elevgruppens læringsmiljøo og trivsel, og cirkusskolen vil i slike tilfeller refundere semesteravgiften. Dette er en vurdering som må komme fra instruktørenes side, ikke fra elevens. Elever som gjentatte ganger forstyrrer undervisningen og/eller medelever kan miste plassen ved cirkusskolen også senere i semesteret. Dette skal i så fall først varsles skriftlig, semesteravgiften vil ikke bli refundert i slike tilfeller.

Når man har betalt tildeles man en elevplass automatisk. Cirkusskolen refunderer derfor ikke betalt semesteravgift. Man kan altså ikke angre og få semesteravgiften refundert dersom man finner ut at en heller vil begynne på en annen fritidsaktivitet eller lignende, når avgiften først er betalt.

Elevene skal møte til undervisning i klær som er gode å bevege seg i, og langt hår i strikk. Ingen glidelås i klær. Innesko eller tjukke sokker kan være lurt å ha. Det er også fint å ha med en vannflaske, men ikke ta med snop eller mat inn i undervisningsrommet. Mobil skal være på lydløs og ute av syne.

Foreldre kan, i tilfeller der de yngste elevene er nervøse for å gå inn alene, være med en liten stund, men til vanlig skal ikke andre enn elevene og instruktørene oppholde seg i undervisningsrommet. Man kan ikke ha med venner som “bare skal se på”. Dersom foresatte er usikre på om barnet kan takle å være uten foreldre i undervisningsrommet, for eksempel grunnet faktorer som lærevansker, psykisk utviklingshemming eller fysiske begrensninger, anbefaler vi å ta kontakt med cirkusskolen i forkant av påmelding, slik at vi kan komme opp med en god strategi for å ivareta barnets behov. Ta kontakt på [email protected]

Kommunikasjon med instruktørene og administrasjonene skal foregå gjennom appen “Spond”, (finnes til Android, Iphone og kan også brukes på PC via nettleser.) Her kan man for eksempel melde fra om fravær eller legge inn forespørsler om øvingsvideoer, og lignende. Alle deltagere/foreldre må holde seg oppdatert på Spond. Gruppelenker til Spond får dere på epost.

Når man er med i en av våre produksjoner, skal alltid produksjonen prioriteres over vanlig undervisning. Hovedregelen er slik at man som ung eller voksen amatør må være medlem på teaterskolen eller cirkusskolen for å få lov til å være med i produksjoner, og det er da ganske vanlig at man går glipp av deler av undervisningen fordi produksjonen har første prioritet. Man lærer utrolig mye av å være med i produksjoner, og blir mange erfaringer rikere.

Søsken-/familiemoderasjon/grupperabatt:
Er det to eller flere søsken eller familiemedlemmer som skal gå på cirkusskolen kan cirkusskolen tilby moderasjon på 200 kroner per elev for våren 2024. For å oppnå familiemoderasjon må du fylle ut rabattkoden “FAMILIE” i handlekurven. Du må også fylle ut navnet på dem som er søsken/familie, i skjemaet, i kassen. Rabattkoden gjelder også om en elev ønsker å gå på flere kurs.

Aktivitetskort:
Vi har et begrenset antall aktivitetskort tilgjengelig. Ta kontakt på epost: [email protected] for spørsmål.

Første uke med undervisning er uke 36. Du vil motta info på epost ca en uke før oppstart. Hjertelig velkommen!

NB:
Vi har dessverre IKKE anledning til å utvide grupper som er fulle. Gebyr for bytte av gruppe (til en gruppe det er plass i) er pt. 200 kr per bytte, ønsker du å bytte må du sende en e-post til Easyticket. For å unngå dette gebyret ber vi dere snakke med alle dere ønsker å gå i gruppe med, og finne ut av hvilken gruppe dere skal velge, før påmelding, slik at vi unngår situasjoner der elever som ønsker å gå sammen ikke får mulighet til det.
Om noen grupper i det semesteret starter viser seg å bestå av kun 4 medlemmer eller færre, vil undervisningen ikke bli gjennomført, da vi trenger grupper på minst 5 personer eller flere for at opplegget skal fungere. I slike tilfeller vil eleven få tilbud om plass i en annen gruppe, eller refusjon av kontingent.