En av de største teaterskolene i Europa

Velkommen til teaterskolen. Her lærer vi å fortelle historier – sammen.

 

 

Med omtrent 500 unge og voksne elever fordelt på 30 ulike grupper leverer Fyllingsdalen Teater et gigantisk tilbud til små og store.

Vi har erfarne instruktører til våre partier,som spenner fra 1. klassinger på skolen via ungdom på videregående og til to voksenpartier. Her lærer man om teknikk og diverse grener innen teatersjangeren.

Teaterskolen er sentral i rekrutteringen av alle de unge og voksne amatørene som står på scenen i alle våre oppsetninger.

For å spille i våre oppsetninger må man gjennom en audition – her handler det like mye om motivasjon og om man passer i rollen som om man har et naturlig talent. Man kan komme langt om man bare vil det nok, og jobber hardt.

Der er ingen opptakskrav til teaterskolen, og vi har opptak to ganger i året. Førstemann til mølla!

Påmelding for våren 2023 er nå avsluttet.

Har du spørsmål om påmelding eller ventelister? Send en epost til ane.berentsen@fyllingsdalenteater.no 

Lurer du på noe angående semesteret? Klikk her for å komme til siden der du (forhåpentligvis) får svar på alle dine spørsmål 🙂

 

Eller se appen vår: https://eu.jotform.com/app/230532600612340

 

Våre instruktører – vår 2023 

 

vI hovedsak har Amy siste gruppe for kvelden tirsdager (triceratops), Mariell har de to siste mandag, de to første gruppene onsdag, de tre første gruppene torsdag, og begge musikalgruppene, Iben har de tre første fredag, og de som øver på Holen Skole torsdag, og Simen har alle de andre gruppene.

Amy nås på telefon 46382216 eller epost amy.insole@gmail.com.
Mariell nås på telefon 93088787 eller epost mariell@teaterpost.no.
Iben nås på telefon 98999999 eller epost iben@teaterpost.no.
Simen nås på telefon 45415356 eller epost simen@teaterpost.no.

Instruktørene dekker for hverandre ved sykdom eller annet fravær, så det er godt mulig at du som elev får hilst på flere enn din hovedinstruktør. I tillegg til disse har vi, i de fleste undervisningstimene, en eller flere assistent-instruktører. Dette er vanligvis ungdom med sceneerfaring fra teateret. 

 

Simen

Simen

Simen har studert teater ved universitetet i York og stått på flere scener i Bergen og omegn, i tillegg til Fyllingsdalens egen scene. Simen er interessert i musikk og produserer musikken brukt ved produksjonene til teaterskolen. Nås på simen@teaterpost.no eller telefon 45415356.

Mariell

Mariell

Mariell har spilt på Fyllingsdalen Teater siden hun var liten, og har de siste årene utdannet seg til musikalartist, og har videreutdanning innen kommersiell scenekunst, fra Bårdarakademiet. Hun jobber mye med sang og sangteknikk. Kan nås på epost mariell@teaterpost.no eller telefon 93088787.

Iben

Iben

Iben har 19 års erfaring som skuespiller og gikk selv på teaterskolen på Fyllingsdalen Teater da hun var liten. Hun er utdannet som skuespiller ved The Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) og The Institute Of Arts Barcelona (IAB). Hun studerer for øyeblikket teater og pedagogikk ved Høgskolen på Vestlandet. Hun nås på telefon 98999999 eller epost iben@teaterpost.no.

Amy

Amy

Amy er utdannet regissør, og gikk ut fra Central School of Speech and Drama i 2013. Siden da har hun arbeidet ved Queens Theatre Hornchurch, og hatt fokus på prosjekter for ungdom. Hun har regissert på mange av Londons scener, men nå er vi glade for å ha henne her i Bergen. Hun nås på telefon 46382216 eller epost amy.insole@gmail.com.