En av de største teaterskolene i Europa

Velkommen til teaterskolen. Her lærer vi å fortelle historier – sammen.

Med 420 unge mennesker fordelt på 27 ulike grupper leverer Fyllingsdalen Teater et gigantisk tilbud til små og store.

Vi har erfarne instruktører til være partier som spenner 1. klassinger på skolen via ungdom på videregående og til to voksenpartier. Her lærer man om teknikk og diverse grener innen teatersjangeren.

Teaterskolen er sentral i rekrutteringen av alle de unge og voksne amatørene som står på scenen i alle våre oppsetninger. 

For å spille i våre oppsetninger må man gjennom en audition – her handler det like mye om motivasjon og om man passer i rollen som om man har et naturlig talent. Man kan komme langt om man bare vil det nok, og jobber hardt.

Der er ingen opptakskrav til teaterskolen, og vi har opptak to ganger i året. Førstemann til mølla!

Påmelding for høstsemesteret er nå klar, klikk her for å åpne skjemaet. OBS! Når en gruppe er full forsvinner den fra skjemaet. Nå er det noen uker siden påmeldingen startet, og veldig mange grupper er fulle. Om du ikke ser en gruppe for ditt alderstrinn, er det fordi alle plassene er tatt.

Lurer du på noe? Klikk her for å komme til siden der du (forhåpentligvis) får svar på alle dine spørsmål 🙂

Våre instruktører – våren 2022 

I hovedsak har Amy siste gruppe for kvelden tirsdager, Kristoffer de tre første gruppene onsdag, Yasmin og Linnea har de to første gruppene torsdag, Olesya har de to første fredag, og Simen har alle de andre gruppene. Men de dekker for hverandre ved sykdom eller annet fravær, så det er godt mulig at du som elev får hilst på flere enn din hovedinstruktør. I tillegg til disse seks har vi i undervisningstimene en eller flere assistentinstruktører, vanligvis ungdom med sceneerfaring fra teateret. Disse er ofte unge, alt fra 15 og 30 år, og de hjelper til med undervisningen.

 

Simen

Simen

Simen har studert teater ved universitetet i York og stått på flere scener i Bergen og omegn, i tillegg til Fyllingsdalens egen scene. Simen er interessert i musikk og produserer musikken brukt ved produksjonene til teaterskolen. Nås på simen.tunes@hotmail.com eller telefon 45415356.

Kristoffer

Kristoffer

Kristoffer har vært tilknyttet Fyllingsdalen Teater i en årrekke og har hatt mange ulike oppgaver i flere produksjoner. Han har vært skuespiller på vår scene mange ganger. Kristoffer er utdannet innen pedagogikk. Nås på skinto27@gmail.com eller telefon 98665766.

Yasmin

Yasmin

Yasmin har erfaring fra diverse teater og revy, og har lenge holdt på med scenekunst, både foran og bak scenen. Kan nås på epost ykamalkhani@hotmail.com eller telefon 41015221.

Olesya

Olesya

Olesya har studert sang og vokalteknikk, i tillegg til teater og revy. Hun studerer nå psykologi ved UiB, og hun har en stor interesse for musikk. Hun nås på olesyaburtseva1999@hotmail.no eller telefon 93477304.

Amy

Amy

Amy er utdannet regissør, og gikk ut fra Central School of Speech and Drama i 2013. Siden da har hun arbeidet ved Queens Theatre Hornchurch, og hatt fokus på prosjekter for ungdom. Hun har regissert på mange av Londons scener, men nå er vi glade for å ha henne her i Bergen. Hun nås på telefon 46382216 eller epost amy.insole@gmail.com.

Linnea

Linnea

Tross sin unge alder er Linnea en erfaren skuespiller, med blant annet hovedroller i «Hekseringen»(NFT) og «Kristin Lavransdatter» (DNS) på CV-en. Hun studerer nå dans og er med i kulturskolens fordypningsparti innen drama.

Linnea kan nås på telefon 45069059 eller på epost, linneaselvikhellesoy@gmail.com.