En av de største teaterskolene i Europa

Velkommen til teaterskolen. Her lærer vi å fortelle historier – sammen.

SPØRSMÅL? Se https://fyllingsdalenteater.no/faqteaterskolen/

PÅMELDING HØSTEN 2024 – https://fyllingsdalenteater.easyticket.no/teaterskole-hosten-2024/ 

 

Med omtrent 800 unge og voksne elever fordelt på over 30 ulike grupper leverer Fyllingsdalen Teater et betydelig undervisningstilbud til små og store.

Vi har erfarne instruktører til våre partier, som spenner fra førskolebarn, via ungdom til  voksenpartier. Her lærer man om teknikk og diverse grener innen teatersjangeren.

 

 

 

Teaterskolen er sentral i rekrutteringen av alle de unge og voksne amatørene som står på scenen i alle våre oppsetninger.

For å spille i våre oppsetninger må man gjennom en audition – her handler det like mye om motivasjon og om man passer i rollen som om man har et naturlig talent. Man kan komme langt om man bare vil det nok, og jobber hardt.

Der er ingen opptakskrav til teaterskolen, vi har opptak to ganger i året. Førstemann til mølla!

Våre instruktører – 2024

 

Instruktørene dekker for hverandre ved sykdom eller annet fravær, så det er godt mulig at du som elev får hilst på flere enn din hovedinstruktør. I tillegg til disse har vi, i de fleste undervisningstimene, en eller flere assistent-instruktører. Dette er vanligvis ungdom med sceneerfaring fra teateret. 

 

Simen

Simen

Simen har studert teater ved universitetet i York og stått på flere scener i Bergen og omegn, i tillegg til Fyllingsdalens egen scene. Simen er interessert i musikk og produserer musikk selv.

Iben

Iben

Iben har over 20 års erfaring som skuespiller og gikk selv på teaterskolen her i Fyllingsdalen da hun var liten. Hun er utdannet skuespiller ved The Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) og The Institute of Arts Barcelona (IAB). Hun studerer for øyeblikket en Master i Kunstfag, Drama og Anvendt Teater ved Høgskulen på Vestlandet (HVL). Iben har jobbet som instruktør ved teaterskolen i en årrekke og er i tillegg en aktiv freelancer, regissør, skuespiller og kursholder.
Vibeke

Vibeke

Vibeke har studert musikal ved Institute for Contemporary Theatre i Brighton, og hun er også utdannet fysioterapeut. 

Vibeke lever og ånder for kombinasjonen av sang, dans og skuespill, og hun gleder seg over å kunne formidle sitt engasjement gjennom teaterskolen.