FAQ – Frequently Asked Questions – Teaterskolen

 

Her er svar på de vanligste spørsmålene vi får hvert semester 🙂

Hvilke grupper finnes og hvor øver de?

  • Fordypningskurs:

Musikal fordypning – mandager fra 18.30-20.30, på Fyllingsdalen VGS, Shetland-Larsens vei 23. For ungdom.

Teater ungdom fordypning – tirsdager fra 17.00-19.00, på Bergen International School, Sandslihaugen 36. For ungdom.

Teater voksen fordypning – tirsdager fra 19.00-21.00, på Bergen International School, Sandslihaugen 36, 19 år eller eldre.
OBS Alle fordypningsgrupper høsten 2024 er kun mulig å melde seg på hvis man har vært medlem av samme gruppe våren 2024! Ønsker du å melde deg på en fordypningsgruppe for første gang, ta kontakt på [email protected] 🙂
  • Musikalkurs:

Mandag og onsdag 16.30 – 17.15 – Født 2015-2012 på Fyllingsdalen VGS, Shetland-Larsens vei 23.

Mandag 17.30 og onsdag – 18.15 – Født 2011-2007 på Fyllingsdalen VGS, Shetland-Larsens vei 23.

 

Vi har meldt oss på. Hvordan kommuniserer vi med instruktør?

Vi bruker Spond-appen! Nye Spondgrupper for høsten kommer rundt oppstart for høstsemesteret.

Om noe haster, kan du ta kontakt med instruktørene direkte:

Iben nås på telefon 98999999 eller epost [email protected]
Simen nås på telefon 45415356 eller epost simen@teaterpost.no

Hvilke uker er det undervisning i høst:

Hvis ting går som planlagt blir det undervisning i uke 35, 36, 37 (tross fri vanlig skole mandagen) 38, 39, 40 (fri uke 41, høstferie), 42, 43, (fri uke 44), 45, 46, 47, 48.  Det betyr at første mandagsøving for mandagsgruppene er 26 . august og siste fredagsøving for fredagsgruppene er 29. november.

Det er ikke noe ledig for meg, kan jeg stå på venteliste?

Ja, se https://form.jotform.com/232993670670364

 

Jeg har aktivitetskort fra kommunen, kan jeg få et gratis medlemsskap?

Vi kommer til å dele ut noen plasser, men man må ha fått tildelt nytt kort i 2024 for å få en plass. Har du dette, kan du sende en mail til Ane på [email protected].

 

Hvordan kommer jeg i samme gruppe som en venn?

Dette må dere avtale dere imellom, og melde dere på samme gruppe. Vi kan ikke flytte noen til en annen gruppe dersom den gruppen er full.

 

Jeg vil gjerne bytte gruppe, jeg ser at det er plass i den gruppen jeg vil bytte til!

Om du går i en av gruppene men ønsker å bytte til en annen gruppe som har ledige plasser, ta kontakt med Easyticket.

Telefon 22 12 04 00 eller [email protected]

 

Hva skal vi ha med?

Det er lurt å ha klær som er lett å bevege seg i. Har du langt hår bør du ha det i strikk. Det er også greit å ha med seg en vannflaske, man blir fort tørst av å ta seg ut fysisk.

 

Kan dere fortelle meg hvem som går i de andre gruppene, sånn at jeg vet hvor jeg helst vil gå?

Du og dine venner må avtale dere imellom, og melde dere på samme gruppe. Planlegg gjerne dette før skjemaet blir tilgjengelig, så er det mer sannsynlig at dere får plass i samme gruppe, og at ikke noen må velge noe annet fordi gruppen er full.

 

Gruppen jeg ville gå i er full! Jeg vil jo gå med de jeg gikk med i fjor? Jeg har vært i mandagsgruppen i flere år, og alle vennene mine går i den gruppen, så jeg må få plass der!

Vi får utallige henvendelser av denne typen, og vi kan ikke gjøre en masse unntak og utvide grupper, da ville alle gruppene bli altfor store. Det er ikke heldig med tanke på at instruktørene må ha tid til å gi oppmerksomhet til alle elevene i gruppen. Husk at det alltid er noen som bytter grupper eller trekker seg fra et semester til det neste, så den gruppen du gikk i sist semester har garantert ikke alle de samme elevene dette semesteret. Dersom du har noen gode venner du gjerne vil gå i gruppe med, må dere avtale dette før påmeldingen kommer ut, og melde dere på samme gruppe.

 

Jeg har meldt meg på. Hvordan vet jeg om påmeldingen er godkjent?

Om påmeldingskjemaet er sendt og kontingenten er trukket fra kontoen din, er alt OK. Du får en epost ca en uke før oppstart, med all informasjon du trenger. Du er påmeldt i den gruppen du valgte i påmeldingsskjemaet, så da vet du hvilken dag som er din øvingsdag. Du kan også sende en epost til [email protected] for å dobbelsjekke om du står på listen.

Jeg har tekniske problemer med påmeldingen

Da kan du ta kontakt med Easyticket. Telefon 22 12 04 00 eller [email protected]

Jeg får ikke mail?

Når vi sender ut epost fra systemet vårt til over 800 elever, er det en viss sjanse for at noen av epostene ikke kommer frem til mottaker. Som oftest skyldes dette at epostadressen er stavet feil i påmeldingsskjemaet, eller at man har skrevet inn to eposter (f.eks til to foreldre) selv om systemet bare takler en adresse per elev. Det kan også skyldes et overaktivt spamfilter. Om du mistenker at andre har fått en mail du ikke har mottatt, som du skulle hatt, vent en dag eller to og se om noe dukker opp. Det hender at vi ikke rekker å sende ut informasjon til alle gruppene samme dag. Da kan det hende at f.eks lilleputter får mail en mandag og så får gruppe 1 sin informasjon på tirsdag. Om du fortsatt føler at mangler noe informasjon, send oss en mail på [email protected]  🙂

 

Hvor er vi?

De fleste gruppene holder til på Spelhaugen 12 (Teaterskolen) men noen øver andre steder. Sjekk spondgruppen for adressen eller ta kontakt med oss på [email protected].

 

Jeg har lyst til å gå i en av fordypningsgruppene, hvordan kommer jeg meg inn der? Må jeg ofre mye for å gå i en slik gruppe?

Du må være 13 år eller eldre, og bli plukket ut når det er ledig plass. Snakk med instruktørene for mer info. Dersom du blir tatt ut til en slik gruppe, så er det viktig at du prioriterer denne aktiviteten og har stort fokus på den. Dette vil måtte gå på bekostning av andre ting, som aktiviteter med familien, eller andre fritidsaktiviteter.

Jeg er syk og kan ikke komme på øving.

Send en melding i Spond 🙂

 

Finner ikke svaret?

Finner dere ikke svaret dere leter etter på denne siden, kan dere sende en epost til [email protected]

Er det noe dere vil ta opp anonymt kan dere sende til foreldrekontakt Cecilie på [email protected]. Hun kan ta saker videre til oss uten å avsløre hvor det kommer fra.