FAQ – Frequently Asked Questions – Teaterskolen

 

Her er svar på de vanligste spørsmålene vi får hvert eneste semester 🙂

Hvilke grupper finnes og hvor øver de?

Se oversikt her.

 

Vi har meldt oss på. Hvordan kommuniserer vi med instruktør?

BRUK SPOND-APPEN:

Lilleputt https://group.spond.com/JFJWC 

Gruppe 1 https://group.spond.com/BIVBM 

Gruppe 2 https://group.spond.com/BDIUE 

Gruppe 3 https://group.spond.com/FQETW 

Gruppe 4 https://group.spond.com/IVXRE 

Musikal https://group.spond.com/FJTDN 

Voksengrupper utenom fordypning: https://group.spond.com/GBZHE

Sjekk at du er havnet i rett gruppe for ditt alderstrinn! Det er viktig. Spond brukes til alt av kommunikasjon på teaterskolen.  

Om noe haster, kan du ta kontakt per mail eller telefon.

Mariell nås på telefon 93088787 eller epost [email protected]
Iben nås på telefon 98999999 eller epost [email protected]
Simen nås på telefon 45415356 eller epost simen@teaterpost.no

 

Hvilke uker er det undervisning våren 2024?

Dersom det ikke skjer noe uforutsett blir det undervisning i uke 5, 6, 7, 8, (fri uke 9, vinterferie), 10, 11, 12, (fri uke 13 og 14, påske) 15, 16, 17, 18 og 19, tross fri fra vanlig skole 1.mai og 9. mai.

Første mandag med undervisning for dem som er påmeldt mandagene blir 29. jan, og siste fredag for dem som er påmeldt fredagene blir 10. mai. Visninger og workshops for dem som skal ha slikt kan havne på andre dager, men det vil hver enkelt instruktør kommunisere til sin gruppe direkte.

 

 

Det er ikke noe ledig for meg, kan jeg stå på venteliste? 

Ja, se https://form.jotform.com/232993670670364 

 

Jeg har aktivitetskort fra kommunen, kan jeg få et gratis medlemsskap?

Vi kommer til å dele ut noen plasser, men man må ha fått tildelt nytt kort i 2024 for å få en plass. Har du dette, kan du sende en mail til Ane på [email protected]. 

 

Hvordan kommer jeg i samme gruppe som en venn?

Dette må dere avtale dere imellom, og melde dere på samme gruppe. Vi kan ikke flytte noen til en annen gruppe dersom den gruppen er full.

 

Jeg vil gjerne bytte gruppe, jeg ser at det er plass i den gruppen jeg vil bytte til!

Om du går i en av gruppene men ønsker å bytte til en annen gruppe som har ledige plasser, ta kontakt med Easyticket. 

Telefon 22 12 04 00 eller [email protected]

 

Hva skal vi ha med?

Det er lurt å ha klær som er lett å bevege seg i. Har du langt hår bør du ha det i strikk. Det er også greit å ha med seg en vannflaske, man blir fort tørst av å ta seg ut fysisk.

 

Kan dere fortelle meg hvem som går i de andre gruppene, sånn at jeg vet hvor jeg helst vil gå?

Du og dine venner må avtale dere imellom, og melde dere på samme gruppe. Planlegg gjerne dette før skjemaet blir tilgjengelig, så er det mer sannsynlig at dere får plass i samme gruppe, og at ikke noen må velge noe annet fordi gruppen er full. 

 

Gruppen jeg ville gå i er full! Jeg vil jo gå med de jeg gikk med i fjor? Jeg har vært i mandagsgruppen i flere år, og alle vennene mine går i den gruppen, så jeg må få plass der!

Vi får utallige henvendelser av denne typen, og vi kan ikke gjøre en masse unntak og utvide grupper, da ville alle gruppene bli altfor store. Det er ikke heldig med tanke på at instruktørene må ha tid til å gi oppmerksomhet til alle elevene i gruppen. Vi har godt over 40 grupper på teaterskolen og cirkusskolen sammenlagt. Det hender at noen trekker seg fra en gruppe og dermed frigir en plass. Fyll ut https://form.jotform.com/223133454190044 om du ønsker å bli orientert dersom en ledig plass dukker opp.

 

Jeg har meldt meg på. Hvordan vet jeg om påmeldingen er godkjent?

Om påmeldingskjemaet er sendt og kontingenten er trukket fra kontoen din, er alt OK. Du får en epost ca en uke før oppstart, med all informasjon du trenger. Du er påmeldt i den gruppen du valgte i påmeldingsskjemaet, så da vet du hvilken dag som er din øvingsdag. Du kan også sende en epost til [email protected] for å dobbelsjekke om du står på listen.

Jeg har tekniske problemer med påmeldingen

Da kan du ta kontakt med Easyticket. Telefon 22 12 04 00 eller [email protected]

Jeg får ikke mail?

Når vi sender ut epost fra systemet vårt til over 600 elever, er det en viss sjanse for at noen av epostene ikke kommer frem til mottaker. Som oftest skyldes dette at epostadressen er stavet feil i påmeldingsskjemaet, eller at man har skrevet inn to eposter (f.eks til to foreldre) selv om systemet bare takler en adresse per elev. Det kan også skyldes et overaktivt spamfilter. Om du mistenker at andre har fått en mail du ikke har mottatt, som du skulle hatt, vent en dag eller to og se om noe dukker opp. Det hender at vi ikke rekker å sende ut informasjon til alle gruppene samme dag. Da kan det hende at f.eks lilleputter får mail en mandag og så får gruppe 1 sin informasjon på tirsdag. Om du fortsatt føler at mangler noe informasjon, send oss en mail på [email protected]  🙂 

 

Hvor er vi?

Du finner en oversikt over hvor gruppene øver her. De fleste holder til på Spelhaugen 12 (Teaterskolen) men noen øver andre steder.

 

Jeg har lyst til å gå i en av fordypningsgruppene, hvordan kommer jeg meg inn der? Må jeg ofre mye for å gå i en slik gruppe? 

Du må være 13 år eller eldre, og bli plukket ut når det er ledig plass. Snakk med instruktørene for mer info. Dersom du blir tatt ut til en slik gruppe, så er det viktig at du prioriterer denne aktiviteten og har stort fokus på den. Dette vil måtte gå på bekostning av andre ting, som aktiviteter med familien, eller andre fritidsaktiviteter.

Jeg er syk og kan ikke komme på øving.

Send en melding i Spond 🙂

 

Finner ikke svaret?

Finner dere ikke svaret dere leter etter på denne siden, kan dere sende en epost til [email protected]

Er det noe dere vil ta opp anonymt kan dere sende til foreldrekontakt Cecilie på [email protected]. Hun kan ta saker videre til oss uten å avsløre hvor det kommer fra.