Kjøp biletter:

Kundeservice billetter:
919 22 322 / [email protected]

Priser:
Voksen: 200,-
Barn: 150,-
Medlem: 100,-

ROBIN HOOD

Robin Hood inntar Fyllingsdalen Teater i juni for å redde folket i Nottingham.
Med Marion ved sin side kan de klare hva som helst, kanskje til og med å overvinne den skumle sheriffen og den mektige Prins Johan. Bli med på eventyr og sprell i Sherwoodskogen!

Praktisk info

Spilleperiode:
24. juni kl. 16.00 og 25. juni kl. 15:00

Anbefalt aldersgrense:

Fra fem år. Men foreldrene avgjør selv om barnet er modent nok før fylte fem. Stykket inneholder enkelte sekvenser som kan virke skremmende på små barn.

For rullestolbillett, ta kontakt med Easyticket i god tid, på epost [email protected].

For aktivitetskortbilletter, velg dag, velg seter (maks to per transaksjon, trenger du flere må du bestille i flere omganger), bruk “Voksen” som billettype på den ene billetten og “Barn to. 16 år/honnør” på den andre, gå til handlekurven, og bruk promokode “aktivitetfest” når du bestiller, sjekk at det står «Totalt kr. 0,-« nederst, og gå til kassen.

Fyll ut navn og diverse, og i firmafeltet skriver du “Aktivitetskort” og navnet som står på aktivitetskortet. og klikk «send ordre». Da betaler du ikke for billettene. Har du mer enn ett kort, eller ønsker du å bestille betalte billetter i tillegg til aktivitetskortbilletter, gjør du bestillingen i flere omganger. Husk å ta med kortet/kortene ved oppmøte

Om du får problemer, ta kontakt med Easyticket, +47 919 22 322 – [email protected]