TEATERSKOLEN

Her er svar på de vanligste spørsmålene vi får hvert eneste semester 🙂 Sjekk hvert punkt på denne listen før du evt. sender mail med dine spørsmål, det går fortere for alle parter om du finner svaret her.

 

Det er ikke noe ledig for meg, kan jeg stå på venteliste?

Ja, se https://form.jotform.com/231223378367357

 

Jeg har aktivitetskort fra kommunen, kan jeg få et gratis medlemsskap?

Send en epost til tickets@easyticket.no

 

Hvem skal jeg snakke med hvis jeg er syk eller trenger å ta fri av andre grunner?

Bruk SPOND-appen, send en melding til instruktør.

Her er linker til SPOND-gruppene for høsten:

Lilleputt https://group.spond.com/TJWKU

Gruppe 1 https://group.spond.com/SCSJH

Gruppe 2 https://group.spond.com/STDVK

Gruppe 3 https://group.spond.com/CDYGB

Gruppe 4 https://group.spond.com/GUUJN

Musikal utenom fordypning https://group.spond.com/NJHUK

Voksengrupper: https://group.spond.com/VGILC

 

Gruppen jeg ville gå i er full! Jeg vil jo gå med de jeg gikk med i fjor? Jeg har vært i mandagsgruppen i fem år. Alle vennene mine går der! Jeg må få plass i akkurat den gruppen!

Vi får mange henvendelser av denne typen, og vi kan ikke gjøre en masse unntak, da ville alle gruppene bli altfor store. Det er ikke heldig med tanke på at instruktørene må ha tid til å gi oppmerksomhet til alle elevene i gruppen.

 

Prøvetime?

Beklager, vi har ikke prøvetimer, alle må være påmeldt for å delta. Vi lot folk få prøve før i tiden, men vi så at det gjorde en del av elevene veldig usikre når ikke alle var der på samme vilkår, så nå må de være forpliktet for å være med😊

Jeg har meldt meg på. Hvordan vet jeg om påmeldingen er godkjent?

Om påmeldingskjemaet er sendt og kontingenten er trukket fra kontoen din, er alt OK. Du er påmeldt i den gruppen du valgte i påmeldingsskjemaet, så da vet du hvilken dag som er din øvingsdag. Du kan også sende en epost til tickets@easyticket.no for å høre om du står på listen. Meld deg inn i SPOND-gruppen for din gruppe for mer informasjon om oppmøte og liknende.

Hvilke uker er det undervisning høsten 2023?

Dersom det ikke skjer noe uforutsett blir det undervisning i uke 35, 36, 37, 38, 39, 40 (fri uke 41), 42, 43, (fri uke 44) 45,46, 47 og 48.
Første mandag med undervisning blir 28. august, og siste fredag med undervisning blir 1. desember.

Hvordan kommer jeg i samme gruppe som en venn?

Dette må dere avtale dere imellom, og melde dere på samme gruppe. Dersom begge f.eks. melder seg på gruppe 3 mandager, så er dere i samme gruppe. Men om en melder seg på gruppe 3 mandag og en gruppe 3 tirsdag, så har dere ikke samme øvingsdag, og vil derfor ikke treffe hverandre på øving. Vi kan ikke flytte noen til en annen gruppe dersom den gruppen er full.

 

Jeg vil gjerne bytte gruppe, jeg ser at det er plass i den gruppen jeg vil bytte til!

Om du går i en av gruppene men ønsker å bytte til en annen gruppe som har ledige plasser, ta kontakt med Easyticket. Telefon 919 22 322 eller
tickets@easyticket.no

 

Jeg har tekniske problemer med påmeldingen.

Da kan du ta kontakt med Easyticket. Telefon 919 22 322 eller tickets@easyticket.no

 

Hva skal vi ha med?

Det er lurt å ha klær som er lett å bevege seg i. Har du langt hår bør du ha det i strikk. Det er også greit å ha med seg en vannflaske, man blir fort tørst av å ta seg ut fysisk.

 

Kan dere fortelle meg hvem som går i de andre gruppene, sånn at jeg vet hvor jeg helst vil gå?

Du og dine venner må avtale dere imellom, og melde dere på samme gruppe. Planlegg gjerne dette før skjemaet blir tilgjengelig, så er det mer sannsynlig at dere får plass i samme gruppe, og at ikke noen må velge noe annet fordi gruppen er full.

 

Jeg vil gjerne snakke med instruktøren om noe jeg lurer på.

Amy nås på telefon 46382216 eller epost amy.insole@gmail.com. Gruppe: Triceratops voksenfordypning.
Mariell nås på telefon 93088787 eller epost mariell@teaterpost.no. Grupper: Alle musikal, inkl fordypning, Orca, Mammut.
Iben nås på telefon 98999999 eller epost iben@teaterpost.no. Grupper: Teaterfordyp. ungdom, Oter, Ocelot, Fink, Flyndre, Frosk, Hoggorm, Hoppelopper og Hornugler.
Simen nås på telefon 45415356 eller epost simen@teaterpost.no. Grupper: De øvrige.

 

Jeg får ikke epost fra dere.

Når vi sender ut epost fra systemet vårt til over 500 elever, er det en viss sjanse for at noen av epostene ikke kommer frem til mottaker. Som oftest skyldes dette at epostadressen er stavet feil i påmeldingsskjemaet (gmail.no i stedet for gmail.com er en gjenganger), eller at man har skrevet inn to eposter (f.eks. til to foreldre) selv om systemet bare takler en adresse per elev. Det kan også skyldes et overaktivt spamfilter. Om du mistenker at andre har fått en mail du ikke har mottatt, som du skulle hatt, vent en dag eller to og se om noe dukker opp. Det hender at vi ikke rekker å sende ut informasjon til alle gruppene samme dag. Da kan det hende at f.eks. lilleputter får mail en mandag og så får gruppe 1 sin informasjon på tirsdag. Om du fortsatt mangler noe informasjon, send oss en mail på mariell@teaterpost.no.

Hvor foregår øvingene?

Vi holder til i egne lokaler på Spelhaugen 12, få minutter fra teaterbygget. Lokalet ligger like ved Vegvesenet. Det er gode parkeringsmuligheter, og mange butikker i nærheten der foreldre og søsken kan oppholde seg mens de venter. Bussene 18 og 4 går hit fra sentrum – gå av på stoppet som heter «Tjernet».

Musikalkursene får snart beskjed om hvor øvingene vil foregå.

Hoppeloppe-, Hornugle- og Hoggormgruppene holdes på Holen Skole, Øvre Holen 6.

Teater fordypning for ungdom foregår på Fyllingsdalen VGS.

Teater fordypning for voksne får snart beskjed om hvor øvingene vil foregå.

 

Jeg finner ikke svaret?

Finner dere ikke svaret dere leter etter på denne siden, kan dere sende en epost til mariell@teaterpost.no. Er det noe dere vil ta opp anonymt kan dere sende til foreldrekontakt Cecilie på cecilie@bbb.no. Hun har to barn på teaterskolen og kan ta saker videre til oss uten å avsløre hvor det kommer fra.