TEATERSKOLEN

Her er svar på de vanligste spørsmålene vi får hvert eneste semester 🙂 Sjekk hvert punkt på denne listen før du evt. sender mail med dine spørsmål, det går fortere for alle parter om du finner svaret her.

 

Det er ikke noe ledig for meg, kan jeg stå på venteliste?

Ja, se https://form.jotform.com/232993670670364 

 

Jeg har aktivitetskort fra kommunen, kan jeg få et gratis medlemsskap?

Vi vet ennå ikke om vi får dele ut noen aktivitetskortplasser i 2024, og i så fall hvor mange. Dersom du vil sikre deg en plass i en spesiell gruppe, anbefaler vi å kjøpe deg en plass på vanlige vilkår. Om du tar sjansen på å vente og se om det blir mulig å bruke aktivitetskort, fyll ut skjema her: https://form.jotform.com/232891322241046 Du står da på venteliste, og blir kontaktet dersom aktivitetskortplasser blir gjort tilgjengelig. Dersom du betaler for en plass kan avgiften dessverre IKKE refunderes dersom du senere får vite at du får muligheten til å benytte aktivitetskort.

 

Må jeg være i en spesiell aldersgruppe for å gå i voksengruppe?

Nei, du må være født i 2004 eller før, men det er ingen øvre grense. Vi har både unge og eldre voksne i gruppene, og instruktørene fokuserer ikke på alderen til elevene:)

 

Hvem skal jeg snakke med hvis jeg er syk eller trenger å ta fri av andre grunner?

Bruk SPOND-appen, send en melding til instruktør.

Her er linker til SPOND-gruppene for høsten:

Lilleputt https://group.spond.com/TJWKU

Gruppe 1 https://group.spond.com/SCSJH

Gruppe 2 https://group.spond.com/STDVK

Gruppe 3 https://group.spond.com/CDYGB

Gruppe 4 https://group.spond.com/GUUJN

Musikal utenom fordypning https://group.spond.com/NJHUK

Voksengrupper: https://group.spond.com/VGILC

 

 

Gruppen jeg ville gå i er full! Jeg vil jo gå med de jeg gikk med i fjor? Jeg har vært i mandagsgruppen i fem år. Alle vennene mine går der! Jeg må få plass i akkurat den gruppen!

Vi får mange henvendelser av denne typen, og vi kan ikke gjøre en masse unntak, da ville alle gruppene bli altfor store. Det er ikke heldig med tanke på at instruktørene må ha tid til å gi oppmerksomhet til alle elevene i gruppen. Du kan sette deg opp på venteliste og så ser vi om vi finner en plass i den gruppen du ønsker, men går ikke det, må du velge en annen. Husk at det alltid er nye elever i alle grupper, så du blir ikke den eneste som ikke kjenner folkene der.

 

Prøvetime?

Beklager, vi har ikke prøvetimer, alle må være påmeldt for å delta. Vi lot folk få prøve før i tiden, men vi så at det gjorde en del av elevene veldig usikre når ikke alle var der for å delta i undervisningen på samme vilkår, så nå må de være forpliktet for å være med.

 

Jeg har meldt meg på. Hvordan vet jeg om påmeldingen er godkjent?

Om påmeldingskjemaet er sendt og kontingenten er trukket fra kontoen din, er alt OK. Du er påmeldt i den gruppen du valgte i påmeldingsskjemaet, så da vet du hvilken dag som er din øvingsdag. Du kan også sende en epost til [email protected] for å høre om du står på listen. Meld deg inn i SPOND-gruppen for din gruppe for mer informasjon om oppmøte og liknende.

Hvilke uker er det undervisning høsten 2023, og hva med våren 2024?

Dersom det ikke skjer noe uforutsett blir det undervisning i uke 35, 36, 37, 38, 39, 40 (fri uke 41), 42, 43, (fri uke 44) 45,46, 47 og 48.
Første mandag med undervisning blir 28. august, og siste fredag med undervisning blir 1. desember.


Ang- vårsemesteret: Dersom det ikke skjer noe uforutsett blir det undervisning i uke 5, 6, 7, 8, (fri uke 9, vinterferie), 10, 11, 12, (fri uke 13 og 14, påske) 15, 16, 17, 18 og 19, tross fri fra vanlig skole 1.mai og 9. mai.

Første mandag med undervisning blir 29. jan, og siste fredag med undervisning blir 10. mai.

Hvordan kommer jeg i samme gruppe som en venn?

Dette må dere avtale dere imellom, og melde dere på samme gruppe. Dersom begge f.eks. melder seg på gruppe 3 mandager, så er dere i samme gruppe. Men om en melder seg på gruppe 3 mandag og en gruppe 3 tirsdag, så har dere ikke samme øvingsdag, og vil derfor ikke treffe hverandre på øving. Vi kan ikke flytte noen til en annen gruppe dersom den gruppen er full.

 

Jeg vil gjerne bytte gruppe, jeg ser at det er plass i den gruppen jeg vil bytte til!

Om du går i en av gruppene men ønsker å bytte til en annen gruppe som har ledige plasser, ta kontakt med Easyticket. Telefon 919 22 322 eller
[email protected]

 

Jeg har tekniske problemer med påmeldingen.

Da kan du ta kontakt med Easyticket. Telefon 22 12 04 00 eller [email protected]

 

Hva skal vi ha med?

Det er lurt å ha klær som er lett å bevege seg i. Har du langt hår bør du ha det i strikk. Det er også greit å ha med seg en vannflaske, man blir fort tørst av å ta seg ut fysisk. Du kan ha med mobil, men ha den på lydløs og legg den ute av syne.

 

Kan dere fortelle meg hvem som går i de andre gruppene, sånn at jeg vet hvor jeg helst vil gå?

Du og dine venner må avtale dere imellom, og melde dere på samme gruppe. Planlegg gjerne dette før skjemaet blir tilgjengelig, så er det mer sannsynlig at dere får plass i samme gruppe, og at ikke noen må velge noe annet fordi gruppen er full.

 

Jeg vil gjerne snakke med instruktøren om noe jeg lurer på.

Mariell nås på telefon 93088787 eller epost [email protected]
Iben nås på telefon 98999999 eller epost [email protected]
Simen nås på telefon 45415356 eller epost simen@teaterpost.no

 

Jeg får ikke epost fra dere.

Når vi sender ut epost fra systemet vårt til over 500 elever, er det en viss sjanse for at noen av epostene ikke kommer frem til mottaker. Som oftest skyldes dette at epostadressen er stavet feil i påmeldingsskjemaet (gmail.no i stedet for gmail.com er en gjenganger), eller at man har skrevet inn to eposter (f.eks. til to foreldre) selv om systemet bare takler en adresse per elev. Det kan også skyldes et overaktivt spamfilter. Om du mistenker at andre har fått en mail du ikke har mottatt, som du skulle hatt, vent en dag eller to og se om noe dukker opp. Det hender at vi ikke rekker å sende ut informasjon til alle gruppene samme dag. Da kan det hende at f.eks. lilleputter får mail en mandag og så får gruppe 1 sin informasjon på tirsdag. Om du fortsatt mangler noe informasjon, send oss en mail på [email protected].

Hvor foregår øvingene?

Vi holder til i egne lokaler på Spelhaugen 12, få minutter fra teaterbygget. Lokalet ligger like ved Vegvesenet. Det er gode parkeringsmuligheter, og mange butikker i nærheten der foreldre og søsken kan oppholde seg mens de venter. Bussene 18 og 4 går hit fra sentrum – gå av på stoppet som heter «Tjernet».

Musikalkursene og gruppen “Mammut” for voksne øver i gymsalen på Betanien. Vestlundveien 19, nær teaterbygget.

Hoppeloppe-, Hornugle-, Hjort- og Hoggormgruppene holdes på Holen Skole, Øvre Holen 6.

Teater fordypning for ungdom foregår på Fyllingsdalen VGS. Shetland-Larsens vei 23. Her skal også voksengruppen “Triceratops” øve fra vårsemesteret 2024.

 

Jeg finner ikke svaret?

Finner dere ikke svaret dere leter etter på denne siden, kan dere sende en epost til [email protected]. Er det noe dere vil ta opp anonymt kan dere sende til foreldrekontakt Cecilie på [email protected]. Hun har to barn på teaterskolen og kan ta saker videre til oss uten å avsløre hvor det kommer fra.