TEATERSKOLEN

Her er svar på de vanligste spørsmålene vi får hvert eneste semester 🙂 Sjekk hvert punkt på denne listen før du evt. sender mail med dine spørsmål, det går fortere for alle parter om du finner svaret her.

 

Det er ikke noe ledig for meg, kan jeg stå på venteliste?

Ja, se https://form.jotform.com/223133454190044.

 

Jeg har aktivitetskort fra kommunen, kan jeg få et gratis medlemsskap?

For å registrere et ønske om dette, fyll ut dette skjemaet: https://form.jotform.com/223133454190044,

Eller send en epost til ane.berentsen@fyllingsdalenteater.no.

 

Hvem skal jeg snakke med hvis jeg er syk eller trenger å ta fri av andre grunner?

Send en tekstmelding eller en mail til din hovedinstruktør.  Du finner navn og kontaktinfo på https://fyllingsdalenteater.no/teaterskolen/ 

Om du sender tekstmelding mens de holder på med undervisning vil du ikke få svar før vedkommende har anledning, men det er likevel greit at de får beskjed.

Om du eller ditt barn har fravær grunnet at de er tatt ut i en av teaterets produksjoner og må møte til teaterprøver, trenger du ikke å si fra til instruktør. I slike tilfeller skal produksjonens prøver alltid prioriteres.

 

Gruppen jeg ville gå i er full! Jeg vil jo gå med de jeg gikk med i fjor? Jeg har vært i mandagsgruppen i fem år. Alle vennene mine går der! Jeg må få plass i akkurat den gruppen!

Vi får utallige henvendelser av denne typen, og vi kan ikke gjøre en masse unntak, da ville alle gruppene bli altfor store. Det er ikke heldig med tanke på at instruktørene må ha tid til å gi oppmerksomhet til alle elevene i gruppen.  

 

Prøvetime?

Beklager, vi har ikke prøvetimer, alle må være påmeldt for å delta. Vi lot folk få prøve før i tiden, men vi så at det gjorde en del av barna usikre når ikke alle var der på samme vilkår, så nå må de være forpliktet for å være med😊

 

Jeg har meldt meg på. Hvordan vet jeg om påmeldingen er godkjent?

Om påmeldingskjemaet er sendt og kontingenten er trukket fra kontoen din, er alt OK. Du får en epost ca en uke før oppstart, med all informasjon du trenger. Du er påmeldt i den gruppen du valgte i påmeldingsskjemaet, så da vet du hvilken dag som er din øvingsdag. Du kan også sende en epost til tickets@easyticket.no for å høre om du står på listen. 

 

Vi har meldt oss på. Kontingenten er trukket fra konto. Men vi har ikke fått noe info på mail eller telefon. Når skal vi møte opp?

I uke 4 starter vi denne våren.

Hvilke uker er det undervisning?

Dersom det ikke skjer noe uforutsett blir det undervisning i uke 4, 5, 6, 7, 8, (fri uke 9) 10, 11, 12, 13 (fri uke 14 og 15) 16, 17, 18.

Hvordan kommer jeg i samme gruppe som en venn?

Dette må dere avtale dere imellom, og melde dere på samme gruppe. Dersom begge f.eks. melder seg på gruppe 3 mandager, så er dere i samme gruppe. Men om en melder seg på gruppe 3 mandag og en gruppe 3 tirsdag, så har dere ikke samme øvingsdag, g vil derfor ikke treffe hverandre på øving. Vi kan ikke flytte noen til en annen gruppe dersom den gruppen er full.

 

Jeg vil gjerne bytte gruppe, jeg ser at det er plass i den gruppen jeg vil bytte til!

Om du går i en av gruppene men ønsker å bytte til en annen gruppe som har ledige plasser, ta kontakt med Easyticket. Telefon 919 22 322 eller
tickets@easyticket.no

 

Jeg har tekniske problemer med påmeldingen.

Da kan du ta kontakt med Easyticket. Telefon 919 22 322 eller
tickets@easyticket.no

 

Hva skal vi ha med?

Det er lurt å ha klær som er lett å bevege seg i. Har du langt hår bør du ha det i strikk. Det er også greit å ha med seg en vannflaske, man blir fort tørst av å ta seg ut fysisk.

 

Kan dere fortelle meg hvem som går i de andre gruppene, sånn at jeg vet hvor jeg helst vil gå?

Du og dine venner må avtale dere imellom, og melde dere på samme gruppe. Planlegg gjerne dette før skjemaet blir tilgjengelig, så er det mer sannsynlig at dere får plass i samme gruppe, og at ikke noen må velge noe annet fordi gruppen er full.

 

Facebookgruppe?

Dere bør, hvis dere har anledning, melde dere inn i facebook-gruppene våre. De finner dere på www.facebook.com/teaterskolen/groups – velg den aldersgruppen du har meldt deg på. Går du for eksempel i gruppe 3 fredager, velger du gruppe 3. Har du gått opp et trinn siden sist (f.eks fra Lilleputt til Gruppe 1 eller fra Gruppe 1 til Gruppe 2) må du melde deg ut av din gamle gruppe og inn i den nye.

 

Jeg vil gjerne snakke med instruktøren om noe jeg lurer på.

Kontaktinfo finner du her: https://fyllingsdalenteater.no/teaterskolen

 

Jeg får ikke epost fra dere.

Når vi sender ut epost fra systemet vårt til over 400 elever, er det en viss sjanse for at noen av epostene ikke kommer frem til mottaker. Som oftest skyldes dette at epostadressen er stavet feil i påmeldingsskjemaet, eller at man har skrevet inn to eposter (f.eks. til to foreldre) selv om systemet bare takler en adresse per elev. Det kan også skyldes et overaktivt spamfilter. Om du mistenker at andre har fått en mail du ikke har mottatt, som du skulle hatt, vent en dag eller to og se om noe dukker opp. Det hender at vi ikke rekker å sende ut informasjon til alle gruppene samme dag. Da kan det hende at f.eks lilleputter får mail en mandag og så får gruppe 1 sin informasjon på tirsdag. Om du fortsatt mangler noe informasjon, send oss en mail på mariell@teaterpost.no.

 

Hvor foregår øvingene?

Vi holder til i egne lokaler på Spelhaugen 12, få minutter fra teaterbygget. Lokalet ligger like ved Vegvesenet. Det er gode parkeringsmuligheter, og mange butikker i nærheten der foreldre og søsken kan oppholde seg mens de venter. Bussene 18 og 4 går hit fra sentrum – gå av på stoppet som heter «Tjernet».

Musikalkurset foregår på Bønes, Fjellsdalen 1.

Trollkrabbe og toppskarv holdes på Holen Skole, Øvre Holen 6.

 

 

Jeg finner ikke svaret?

Finner dere ikke svaret dere leter etter på denne siden, kan dere sende en epost til mariell@teaterpost.no. Er det noe dere vil ta opp anonymt kan dere sende til foreldrekontakt Cecilie på cecilie@bbb.no. Hun har to barn på teaterskolen og kan ta saker videre til oss uten å avsløre hvor det kommer fra.