FERDIG MED SPILLEPERIODEN!

Festspillene i Bergen, Dukketeaterverkstedet og Fyllingdalen Teater går sammen om å skape en ny familieteaterforestilling, om en fabrikk som lager hull.

Hull & Sønn har urpremiere på Fyllingsdalen Teater torsdag 27. mai. For billetter til de første forestillingene – klikk her!

Billetter:

Torsdag 03. juni kl. 17.30 – klikk her! – Utsolgt

Fredag 04. juni kl. 17.30 – klikk her!

Lørdag 05. juni kl 14.00 – klikk her!

Hull & Sønn er navnet på en fabrikk som lager alle slags hull. En dag blir fabrikken solgt, og den nye toppsjefen vil legge den ned. Fabrikken produserer jo ingen ting!

Nedleggelsen byr imidlertid raskt på problemer, for hvordan skal en kle på seg uten hull i buksebena? Og hvordan kan en spille trompet eller skyte med kanoner eller bore etter olje uten hull?

Og verst av alt, hva skjer med sveitserosten?

Forestillingen får urpremiere på et nyoppusset Fyllingsdalen teater og vil ha et mangfold av sceniske uttrykk: Figurteater, skyggeteater, masker og konvensjonelt skuespill.

Det hele er basert på en bok av Frode Grytten, med illustrasjoner av Martin Halleraker.

 • MEDVIRKENDE

  o    Jan Holden, Yngve Seterås regi, manus

  o    Ane Berentsen dramaturgi

  o    Camilla Svingen, Gunnbjørg Johannessen/Syv mil produsent

  o    Tarjei Vatne komponist

  o    Jan Holden, skuespiller, dukkefører, dukkemakerassistent, scenografi

  o    Monika Solheim dukkefører, dukkemaker og scenografiassistent

  o    ​Daina Ulmytė skuespiller, dukkefører, delregi

  o    Yngve Seterås skuespiller

  o    Kjell Hammerø dokumentasjon

  o    Gunnar Innvær kontentum

  o    Julie Jensen kostymedesign og -maker

  o    Randiane Sandboe lysdesign, lystekniker

  o    Marius Berg Peschina lydtekniker

  o    Kurt Herdlevær regikonsulent

Les mer på Festspillenes nettsider.

 

Vi har redusert kapasiteten i salen til 50 pers og sperret av mange seter. Dere kan derfor velge blant alle ledige seter i setekartet, de er alle til salgs. Dere trenger ikke å tenke på om plassene ved siden av er kjøpt eller ikke, vi sørger for smittevernsvennlig avstand i salen.

Om du opplever problemer med å finne mange nok plasser på samme rad (f.eks, at du trenger seks billetter men kun finner fem ved siden av hverandre), kjøp det antallet du trenger på forskjellige steder i salen, og så snakker dere med vertene når dere ankommer. Det er sannsynligvis mulig at dere kan få sitte sammen med alle i følget deres, da det er mange tomme seter i salen.

Husk å holde god avstand til andre publikummere før, under og etter forestilling. Bruk håndsprit som står fremme, og gjerne munnbind om dere kan det. Kiosken vår er åpen, for å unngå kø her kan dere betale på forhånd via Vipps (søk etter Fyllingsdalen Teater) og hente ved disken.