Året er 1665, og heksebrenning foregår over hele Europa. I Bergen må Kristina og bestevennen Peder forsøke å redde Kristinas bestemor, da hun blir tiltalt og dømt som heks, og står i fare for å bli brent på bålet. De to barna må ut på en farlig ferd, og får erfare trolldom og heksekunster på nært hold. Kan de redde Besta fra flammene?

Nå kan du igjen oppleve denne storslåtte, spektakulære forestillingen, i trygge, gode rammer. Vi gjennomfører en rekke smittvernstiltak, og selger kun et begrenset antall billetter, for å sikre avstand mellom publikummerne.

Vi spiller på Fløysletten, like ved den store lekeplassen. Forestillingen starter kl. 21:30, og er ferdig ca. kl. 23:30, muligens noe senere. Fløybanen kjører fram til kl. 24:00 for de som ønsker å ta banen ned. Vi har en kort pause i forestillingen, og vi holder åpen kiosk med enkle varer som popcorn og drikke. Det er lurt å ha med regntøy, noe varmt under, og gode sko. Det blir ofte en del kaldere oppe på fjellet enn nede i sentrum, særlig sent på kvelden.

«Hekseringen» anbefales for barn fra fem år og oppover, men vi overlater til de foresatte å ta denne avgjørelsen, da alle barn takler slikt ulikt.

 

Billetter:

Alle dager kl. 21.30

2. aug – PREMIERE

3. aug

4. aug

5. aug

6. aug

7. aug

8. aug

9. aug

10. aug

11. aug

12. aug

13. aug

I rollene finner vi blant andre Lilli Bendriss, Mia Gundersen, Arild Brakstad, Linnea Selvik Hellesøy, Hanne Mellingen, Kurt og Ronnie Mega Herdlevær, Mathias Tiedemann, Ann-Terese Aasen og mange flere!

Regissører: Ann-Terese Aasen og Ronnie Mega Herdlevær
Koreograf: Ann-Terese Aasen
Koreografiassistent: Synne Aase
Scenograf: B.O. Nesbø
Lysdesigner: Alexander Berg Peschina – AMP Event
Lyddesigner: Marius Berg Peschina – AMP Event
Manus/Dramaturg: Ane Berentsen
Manus/Produsent: Jørn Kvist
Komponister/musikkarrangører: Linn Kathrin Taklo og Jørn Lavoll
Kostymedesignere/søm: Lene Johannessen, Rizalyn Pedersen og Maria Skråmestø
Fotograf/video: Kata Pasztor-Kiss
Inspisient: Marcus Bastian Haukland
Rekvisittør: Beate I. Bjordal
Sanginstruktør: Linn-Kathrin Taklo
Tekniker: Jasmine Smørdal
Økonomi: Jeanette Smørdal
PR-ansvarlig: Bjørnar Torvik 
Koordinator: Cecilie M. Knapskog