Historien om barnehjemsjenta Annie som får feire jul hos milliardæren Oliver Warbucks har sjarmert voksne og barn i generasjoner. En storslått musikal – med fengende musikk og fantastiske dansenumre. Gøy for hele familien!

Med: Evelina Rygg, Elly S. Hellesøy, Kurt M. Herdlevær, Siv-May Knudsen, Birgitte Kristoffersen, Tor Halvor Halvorsen, Kristine Alida Netteland, Jørn Kvist, Harald Nødtvedt m.fl.

Regi: Kurt M. Herdlevær

Koreografi: Ann-Terese Aasen

 

«Annie» er en musikal fra 1977 med musikk av Charles Strouse, dialog av Thomas Meehan og sangtekster av Martin Charnin. Den bygger på tegneserien «Little Orphan Annie» av Harold Gray, som ble publisert første gang i 1924. Musikalen handler om en liten foreldreløs jente som forsøker å flykte fra barnehjemmet, der den strenge Miss Hannigan regjerer, i 1930-tallets New York City, under depresjonen.

Musikalen hadde premiere på Alvin Theatre (nå Neil Simon Theatre) på Broadway den 21. april 1977 med Andrea McArdle i tittelrollen. Sanger som «Tomorrow», «Maybe», «Oh, New York», «Hard Knock Life» og mange flere, har gjort «Annie» verdenskjent og svært populær blant alle som elsker morsomme og fine musikaler!

 

Vi har redusert kapasiteten i salen til 100 pers og sperret av mange seter. Dere kan derfor velge blant alle ledige seter i setekartet, de er alle til salgs. Dere trenger ikke å tenke på om plassene ved siden av er kjøpt eller ikke, vi sørger for smittevernsvennlig avstand i salen.

Om du opplever problemer med å finne mange nok plasser på samme rad (f.eks, at du trenger seks billetter men kun finner fem ved siden av hverandre), kjøp det antallet du trenger på forskjellige steder i salen, og så snakker dere med vertene når dere ankommer. Det er sannsynligvis mulig at dere kan få sitte sammen med alle i følget deres, da det er mange tomme seter i salen.

Husk å holde god avstand til andre publikummere før, under og etter forestilling. Bruk håndsprit som står fremme, og gjerne munnbind om dere kan det. Kiosken vår er åpen, for å unngå kø her kan dere betale på forhånd via Vipps (søk etter Fyllingsdalen Teater) og hente ved disken.